Çalışmalarını aralıksız sürdüren Belediye Spor Bisiklet Takımımız, 15-17 Mart tarihleri arasında Muğla’da düzenlenecek turnuvada mücadele verecek.
 Muğla yarışlarına; Antrenör Barış Ünlü, sporculardan Ahmet Akdilek, Salih Yerli, Ferhat Sezer, Ali Gülcan, Mevlüt Erkan, Vahit Saygın, Mehmet Şahin,

Turgut Kafes, Aslan Eren ve Ahmet Yurteri ile katılacak olan takımımız oldukça iddialı.

 Belediye Spor Kulüp Başkanı Hacı Osman Ünüvar, takımımızın iyi bir oluşum sürecinde olduğunu söyleyerek: “Her geçen gün sporcularımızın form seviyeleri artmaktadır. Muğla yarışlarında sporcularımızdan derece ve dereceler bekliyoruz. İlk gün 130 km yol yarışı yapılacak. Muğla’dan Marmaris’e gidip gelecek olan sporcularımız ağır bir parkurda yarışacaklar. Bu yarış Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nun bir etabıdır. Parkurda deneyimli Ahmet Akdilek, Salih Yerli ve Mevlüt Erkan gibi sporcularımız bulunmaktadır. 
Sporcularımızın kürsüye çıkacaklarını tahmin ediyorum. Belediye Spor olarak Bisiklet branşında yakaladığımız başarının devam etmesi niyetindeyiz. Antrenörümüz Barış Ünlü’ye sporcularımıza güvenimiz çok fazladır. Yarışın yapılacağı etap oldukça fazla risk taşımaktadır. Sporcularımızın herhangi bir kazaya ve sakatlanmaya uğramadan gelmeleri bizim için çok önemlidir. Bu yarış ile beraber sporcularımız yoğun bir yarış programına girecekler. Takımımıza Muğla’da başarılar diliyoruz” dedi.

Bisiklet İl Temsilcisi Barış Ünlü de, Bisiklet Sporuna verdiği destekten dolayı Belediye Başkanımız Kâmil Uğurlu’ya teşekkür ederek: “Çalışmalarımız programlarımız çerçevesinde aksamadan devam ediyor. Haziran ayı içerisinde yapılacak olan Türkiye şampiyonasına sporcularımız en üst seviyede hazır olarak gireceklerdir. Kocaeli Brisa Spor ve Konya Torku Şeker Spor ile ilk üç mücadelemiz devam edecek” dedi.