2012 Londra Olimpiyatlarına katılan ve 18-22 Haziran 2013 tarihleri arasında Niğde ilinde yapılan Türkiye Şampiyonası Bisiklet yarışlarında başarılı bir grafik sergileyen Ahmet Akdilek, Akdeniz Oyunları’nda da Karaman’ı ve Türkiye’yi temsil ediyor.

Sporcularımıza yarışmalarda başarılar dileyen Belediye Spor Kulübü Başkanı Hacı Osman Ünüvar: “Belediye Başkanımız Sayın Kâmil Uğurlu’nun talimatıyla Belediye olarak spora yapmış olduğumuz yatırımlar, bize başarı olarak dönmektedir. Başarılı bir bisiklet takımımız olduğunun farkındayız ve takımımız Karamanımızı en güzel şekilde temsil ediyor.
25 ve 28 Haziran tarihlerinde bisiklet müsabakaları olacak ve sporcumuz Ahmet Akdilek, ülkemizi ve bizleri temsil edecek. Bundan dolayı çok mutluyuz. Sporcularımıza ve sporcularımızın bu duruma gelmesinde büyük emeği bulunan Antrenörümüz Barış Ünlü’ye başarılar diliyorum” dedi.

Bisiklet İl Temsilcimiz ve Belediyespor Bisiklet Antrenörümüz Barış Ünlü de: “Ahmet Akdilek Mersin’deki yarışlarda madalya alabilecek bir form seviyesinde bulunmakta. Türkiye şampiyonasında kendisini aktif dinlenme şeklinde yarıştırdık. Sporcumuzun Akdeniz Oyunlarında bizlere ve ülkemize getireceği dereceler bizim için daha önemli. Türkiye Şampiyonası’nda olası bir kaza ve sakatlığı önlemek için takımımızdaki tüm sporcularımız Ahmet’in güvenliği için yarıştılar. Heyecanla yarışları izleyeceğiz ve umuyorum ki sporcumuz Karamanımızı, Karaman Belediyemizi ve bizleri gururlandıracaktır. Kendisine tüm ülkemiz adına başarılar diliyorum” dedi