Bölgesel amatör lig 5. gurupta ilimizi temsil eden Karaman Belediye Spor, farklı kazanabileceği Çatalhöyük Çumra Belediye Spor maçından 2 gol ile galip ayrıldı.

Temsilcimiz Karaman Belediye Spor, Çatalhöyük Çumra Belediye Spor ile kendi saha ve seyircisi önünde baskılı bir oyun oynayarak sahadan 2 – 0 galip ayrıldı. Belediye Spor golleri dakika 19 da Erman’ın ve 90 + da oyuna ikinci yarı giren Bayram’ın ayağından buldu. 

Cezası nedeniyle Kazım Hoca takımını tribünden takip ederken takımın başında Yardımcı antrenör Hayri Hoca çıktı. Yağmurlu havaya ve ıslak zemine rağmen temsilcimiz ilk yarı topa hakim olarak üstünlüğünü hissettirdi. İlk dakikalardan itibaren bir çok pozisyonu şanssızlıkla harcayan Karaman Belediye Spor, dakika 12 de Erman’la penaltı kaçırmasına rağmen maçtan kopmadı. Neredeyse tek kale oynan ilk yarının 20. dakikasında karambolden bulduğu pozisyonda Erman düzgün bir vuruş yaparak takımını 1 – 0 öne geçirdi.

Maçın ikinci yarısında baskılı oyununa devam eden temsilcimiz sayısız pozisyonu değerlendiremedi. Farklı kazanabileceğimiz mücadelenin son dakikalarında Tayyar’ın sol kanattan getirdiği topu Yusuf sıfıra kadar indirerek boştaki Bayram’a çıkarttı ve düzgün bir vuruşla Bayram maçın skorunu 90. dakikada 2 – 0 olarak tayin etti. Temsilcimiz bu galibiyetle 8 puana ulaşarak grupta 8. sıraya yükseldi.