Bölgesel Amatör Lig (BAL)’de ilimizi temsil eden Karaman Belediye Spor, 11. hafta mücadelesinde deplasman da oynadığı Mersin Büyükşehir Belediye Meskispor’u Erman’ın 44. dakikada attığı gole 1-0 mağlup etti.

BAL liginde mücadele eden Karaman Belediye Spor Bay olarak geçtiği haftanın sonunda bu hafta Mersin Büyükşehir Belediye Meskispor’a konuk oldu. 5. gurubun güçlü takımı Meskispor karşısında etkili bir oyun ortaya koyan Karaman Belediyesi, ilk yarının sonlarına doğru Erman’ın bulduğu golle sahadan galip ayrıldı. 44. dakikada Erdal’ın ara pasıyla ceza yayı önünde buluşan Erman, ceza sahasına girerken düzgün bir vuruşla Meskispor kalecisini mağlup etti.


Karşılaşmanın ikinci yarısında skoru koruyan ekibimiz sahadan 3 puanla ayrılarak puanını 14’e yükseltti. Lider devirme âdetine devam eden temsilcimiz deplasman daki il galibiyetini alarak büyük moral buldu. Daha önce Aksaray ve Çumra’yı da liderlikten eden Karaman Belediye Spor, 12. hafta mücadelesinde bu haftalık tayin ettiği lider Sarayönüspor’u konuk edecek.