Bölgesel Amatör küme futbol ligi 5.grubundaki temsilcimiz Karaman Belediyespor, Alpin Pozantı Gençlik ve Spor deplasmanından 3 puanla döndü.
Maça iyi başlayan ev sahibi ekip golü erken buldu ve gelişen atakta kazandığı gol ile maçın hemen başında 1-0 öne geçti.
1-0 geriye düşen kırmızı-lacivertli ekibimiz,  bu gole 33. dakikada Uğur’un golüyle karşılık verdi. İlk yarı 1-1 lik skorla tamamlanırken, maçın ikinci yarısına mutlak galibiyet parolası ile çıkan Karaman Belediyespor, istediği golü 65. Dakikada Celalettin ile buldu. Maçta başka gol olmazken, temsilcimiz Alpin Pozantı Gençlik Spor deplasmanından 3 puanla dönerek puanını 9’a çıkardı.

Maçın hemen ardından bir açıklama yapan Karaman Belediyespor Kulüp Başkanı H. Osman Ünüvar şunları kaydetti. “Son haftalarda çok şanssız puanlar kaybettik, bu maçın zorlu geçeceğini tahmin ediyorduk. Her maçta olduğu gibi bu maçta da galibiyet için çıktık. İyi mücadele ettik ve Hamd olsun 3 puanı aldık. Tüm oyuncularımızı ve teknik heyeti gönülden kutluyorum”ded,