Bölgesel Amatör Ligi 5. Grupta mücadele eden temsilcimiz Karaman Belediyespor Niğde Belediyespor’a konuk olacak. Karaman Belediyespor da tek hedef Niğde’den puan ya da puanlarla dönmek. 
Ligin ilk yarınsının tamamlanmasının ardından ikinci devre hafta sonu oynanacak olan maçlarla başlayacak. Temsilcimiz ikinci yarının ilk maçında lig ikincisi Niğde Belediyespor ile karşılaşacak.

Devre arasında iyi bir hazırlık kampı geçiren temsilcimiz ikinci devreye puan ve puanlarla başlamak istiyor. Kaleci Tayfun Onat, sağ açık Barış Yılmaz, sol açık Samet Çelebi ve santrafor Tuna Yüce’yi renklerine bağlayarak lige flaş bir şekilde girmek istediklerini belirten Antrenör Kazım Nas, “ilk yarıda oynadığımız futbolu her ne kadar skora yansıtamasak da sahada ki oyunun hakkının sekizinci sıra olduğunu düşünmüyorum. İkinci yarıya çok iyi hazırlandık. Verimli bir kamp devresi geçirdik. Bu hazırlıklarımız sahaya yansıtacağımızı düşünüyorum. Niğde Belediyespor maçı ile bir çıkış yakalamak istiyoruz. Taraftar,  yönetim ve futbolcularımızla Karamanımızı hak ettiği yerlere taşımak istiyoruz. Bunu yapabilecek gücümüz var. İnşallah ikinci yarıda sahada oynanan güzel futbolumuzu skora da yansıtarak hak ettiğimiz yerde olacağız.” dedi. 
      
27 Ocak Pazar günü 5 Şubat Şehir Stadyumu’nda gerçekleşecek olan mücadele 13.30’da başlayacak. Karşılaşmayı Ankara bölgesinden Burak Özcan yönetecek.