Beşiktaş Kulübü 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, Süper Lig Süleyman Seba Sezonu’nun 11. hafta mücadelesinde bu akşam oynayacakları Karabüksporspor mücadelesi öncesinde, maçı kazanarak İstanbul’a lider döneceklerini söyledi.

"BEŞİKTAŞ, İSTANBUL’DAN DAHA FAZLA ANADOLU’DA DA SEVİLİYOR"

Safronbolu’da Kartal Yuvası’nın açılışını yapan ve burada açıklamalarda bulunan 2. başkan Çebi, “Anadolu’nun her yerinde Beşiktaşlılar var. Onları ayağımıza çağırmıyor, biz onların ayağına gidiyoruz. Beşiktaş, İstanbul’dan daha fazla Anadolu’da da seviliyor. Bu bizim için bir gurur kaynağı” diyerek kurdeleyi kesti.

Dün akşam oynanan Fenerbahçe-Eskişehirspor maçının uzatmalarda verilen penaltının tartışma konusunun sorulduğu Çebi, "Anadolu biraz saftır, bunu biz burada konuşmayalım" cevabını verdi.

"İNŞALLAH LİDER OLARAK İSTANBUL’A DÖNECEĞİZ"

Kartal Yuvası’ndan forma satın alan 2. başkan Ahmet Nur Çebi, bu akşam oynayacakları Kardemir Karabükspor maçı ile ilgili olarak ise, “Maçların üç türlü sonucu var. Biz bugün galip olmak istiyoruz. Liderlik koltuğunda geçen haftadan beri oturuyoruz. İnşallah bu maçı alarak lider olarak İstanbul’a döneceğiz" diye konuştu.