Beşiktaş Kulübü ile akaryakıt firması Lukoil arasında sponsorluk anlaşması imzalandı. Siyah-beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman, "Beşiktaş’ın, enerji lideri olan Lukoil ile yapmış olduğu bu önemli anlaşmanın, hem Lukoil hem taraftarlar hem de kulübümüz için önemli kazançlar sağlayacağına inanıyorum" dedi.

Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde düzenlenen sponsorluk anlaşmasında başkan Fikret Orman’ın yanı sıra, Lukoil Türkiye Genel Müdürü Alexander Terletskiy de yer aldı.

Başkan Orman, Beşiktaş ailesi olarak Lukoil ile yepyeni bir anlaşma imzaladıklarını ifade ederek, “Bu hem kulüp hem taraftarlarımıza çeşitli avantajlar sunan önemli bir anlaşma. Beşiktaş’ın, enerji lideri olan Lukoil ile yapmış olduğu bu önemli anlaşmanın, hem Lukoil hem taraftarlar hem de Beşiktaş için önemli kazançlar sağlayacağına inanıyorum. Taraftarlarımız Beşiktaş Lukoil Kart kullanarak indirim kazanacak, hem de kulübümüz bu anlaşma ile ciddi bir gelir elde edecek. Bu sene Beşiktaş herhalde 3 milyonun üzerinde bir kazanç sağlamış olacak. Bu kartı kullanan taraftarlar normal fiyattan daha aşağıda benzin alacağı için Beşiktaş ailesi olarak hepimizin kazanacağı bir anlaşma yapmış olacağız. Anlaşmasın hayırlı olmasını diliyorum. Tüm Beşiktaş taraftarının da bu kartlardan elde ederek kulübümüze katkı sağlamasını diliyorum” açıklamasında bulundu.

Lukoil Türkiye Genel Müdürü Alexander Terletskiy ise, “Bizim projelerimizin en başarılarından biri Türkiye’de Lukoil ve Beşiktaş arasındaki bu anlaşma. Bu proje taraftar kartı projesi. Türkiye’deki 400’den fazla Lukoil istasyonunda bu kartı kullanan taraftarlara önemli bir indirim getirecek. Kulübe de yüzde 2 kadar bir gelir getirecek. İlk sonuçlarını elde ettik bile. Hali hazırda yüz binden fazla kart taraftarlara ulaşmış durumda” diye konuştu.