İSTANBUL (AA) - UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Belçika'nın Club Brugge takımına 2-1 mağlup olan Beşiktaş'ta gözler, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ile yapılacak maça çevrildi.

Siyah-beyazlı takım, Kayseri Erciyesspor'u yarın Ankara'da konuk edecek. Osmanlı Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak mücadeleyi Cüneyt Çakır yönetecek.

Lider Galatasaray'ı aynı puan verajla takip eden Beşiktaş, yarınki karşılaşmayı kazanarak zirve yarışını sürdürmeyi hedefliyor. 

 

- 5 oyuncunun sakatlığı bulunuyor  

Siyah-beyazlı ekipte yarınki maç öncesi 5 oyuncunun sakatlığı bulunuyor.

Tedavileri devam eden Jose Sosa,Atiba Hutchinson, Alexander Milosevic, İsmail Köybaşı ve Tomas Sivok, Kayseri Erciyesspor karşısında forma giymeyecek.

Sakatlıktan kurtulan Tolga Zengin ile Cenk Tosun ise teknik direktör Slaven Bilic'in görev vermesi halinde oynayabilecek.

"Kara Kartallar"da Balıkesirspor maçında kırmızı kart gören ve cezası nedeniyle Medicana Sivasspor karşısında oynamayan Pedro Franco ise cezasını tamamladı.

 

- Derbi öncesi kart alarmı

Beşiktaş'ın ligin 25. haftasında Fenerbahçe ile yapacağı karşılaşma öncesi 6 futbolcu sarı kart sınırında bulunuyor.

Siyah-beyazlı ekipte Demba Ba, Gökhan Töre, Kerim Frei Koyunlu, Serdar Kurtuluş, Tolga Zengin ve Veli Kavlak, Kayseri Erciyesspor karşısında da kart gördükleri takdirde, Fenerbahçe maçında takımlarını yalnız bırakacak. Sakatlığı bulunan İsmail Köybaşı'nın da 3 sarı kartı var.

 

- Direkt Ankara'ya geçtiler

Siyah-beyazlı ekip, Club Brugge ile yaptığı karşılaşmanın ardından direkt Ankara'ya geçti. 

Beşiktaşlı oyuncular, bugün gerçekleştireceği idmanla Kayseri Erciyesspor maçı hazırlıklarını tamamlayacak.