Beşiktaşlı futbolcular 3-2 kazandıkları Sivasspor maçının ardından galibiyetten dolayı mutlu olduklarını ve bu sene şampiyonluğu çok istediklerini söyledi.

Beşiktaşlı Demba Ba, maçın ardından çıkışta gazetecilere açıklama yaptı. Özellikle maçın başında fiziksel anlamda ciddi zorluk çektiğini belirten Demba Ba, "Tottenham maçını takip eden dönemde ve milli takımda bağlarla ilgili sorunlarım ve ağrılarım oldu. Çok şükür bugün bunlara rağmen iyi bir performans gösterdim. Doğrusunu söylemek gerekirse işin fiziksel tarafına hala çok ciddi şekilde çalışmam lazım. Benim için en önemlisi futboldan keyif alabilmek. İyi bir sağlık durumu yakalayabildiğim ve formda olduğum için her zaman yaptığım gibi bugün de secdeye giderek Allah’a şükrettim. Umarım formum bugünkünden daha iyi olacak ve sezon boyunca böyle devam edecek" ifadelerini kullandı.

Osmanlı Stadı’na ilişkin açıklamalarda bulunan golcü oyuncu, "Olağanüstü bir sahaydı. Olimpiyat Stadı’nda da zaman zaman iyi bir ambiyans yakalayabiliyoruz ama oranın koşulları çok farklı. Bu akşam buradaki koşullar bizim için her anlamda idealdi. Bize burada oynama fırsatı veren Osmanlıspor Kulübü’ne teşekkür ederiz" dedi.

OLCAY ŞAHAN: "BU SENE BİZİM SEZONUMUZ OLACAK"

Beşiktaşlı oyuncu Olcay Şahan da siyah-beyazlı taraftarlara teşekkür etti. "Taraftarlarımızı tebrik etmek istiyorum" diyen Şahan, "Bugün çok iyi bir atmosfer yarattılar. Keyifliydi ve zevk aldık. Çok iyi oynadığımız bir maçtı, puan bıraksaydık çok üzülürdük. Taraftarlarımızın yaptığı ’Şampiyon Beşiktaş’ tezahüratı bizi çok etkiledi. Biz inandık taraftarlarımız da inansın, bu sene bizim sezonumuz olacak" şeklinde konuştu.

Az gol attıklarına yönelik eleştirileri değerlendiren Şahan, "Bizim için sorun yok. 8 gol attık ve lideriz. Herkes bu konuda bizi eleştiriyor ama sonuçta önemli olan 3 puan. Maç maç bakıyoruz ve sezon sonunda şampiyon olmak istiyoruz. Önemli olan o, istersek 10 golle şampiyon olalım fark etmez" dedi.