İSTANBUL (AA) - Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında 29 Şubat Pazartesi günü oynayacakları Fenerbahçe derbisini kazanmak istediklerini söyledi.
Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, derbinin iki takım için de büyük önem taşıdığını belirterek, "Sonrasında ne olur bilemeyiz ama iki takım şu anda ligde çekişir vaziyette gözüküyor. Sonuçta hangi takım maçı alırsa, avantaj sağlamış olacak. O avantajı sağlayanın Beşiktaş olması, tabii ki gönlümüzün istediği şey. İnşallah kazanan biz oluruz" dedi.

Beşiktaş'ın, 2004-2005 sezonundan bu yana Kadıköy'de kazanamadığının hatırlatılması üzerine Çebi, "Umarım bu sezon o seriyi bitiririz. Bir yerde durursunuz, tekrar bir daha başlarsınız. İnşallah o günkü maç da bizim tekrar beklediğimiz, özlediğimiz sonuçları aldığımız bir karşılaşma olur" diye konuştu.

Derbi öncesi hakemlerle ilgili bir endişelerinin olup olmadığı sorusuna siyah-beyazlı yönetici, "Maçlardan önce hakemlerle ilgili konuşmayı doğru bulmuyorum. Söylemek istediğim bir şey var, camialar haksızlığa uğradıkları zaman çok etkileniyorlar. Böyle bir ortamın doğmaması için çok dikkatli ve titiz olursalar, bizim için yeterli olacaktır" cevabını verdi.

-Albayrak: Takımımıza güveniyoruz -

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Fenerbahçe derbisinde takımlarına güvendiklerini ifade etti.

Kadıköy'e bir maç eksiğiyle, bir puan önde gideceklerini anımsatan Albayrak, "Takımımıza güveniyoruz. İyi çalışıyoruz. Arzulu ve istekliyiz. Tabii ki oraya lider gidiyoruz ama önemli olan oradan lider dönmek. O gücümüz var" değerlendirmesinde bulundu.