Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında Pazar günü Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda Akhisar Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla başladı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde basına kapalı olarak yapılan antrenman takım halinde yapılan 18 dakikalık koşu ile başladı. Koşu sonrası dünkü Çaykur Rizespor maçından oynayan futbolcular streching yaparak antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncular ise önce pas çalışması yaptı, daha sonra 5’e 2 ve minik kale maç oynadı. Şut çalışması sonrası antrenman yarım sahada yapılan çift kale maç ile sona erdi.

Çalışmaya tedavi olan Mustafa Pektemek, Necip Uysal, Ramon Motta ile bireysel çalışan Tomas Sivok, Demba Ba ve Cenk Tosun katılmadı. Gökhan Töre, Ersan Adem Gülüm, Cenk Gönen ve Veli Kavlak ise takımla birlikte çalışmada yer aldı.

Öte yandan U-21 takımı oyuncularından Tugay Kaya, Furkan Yaman, Gökhan Artun ve Oğuz Aksoy takımla birlikte antrenmana katıldı.

Beşiktaş, yarın yapacağı antrenmanla Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarını tamamlayacak ve maç saatini beklemeye başlayacak.