Beylikdüzü Belediyesi Meclis Üyeleri, rüzgar sörfü sporunda 2014 Türkiye Şampiyonası Olimpik Sınıf Techno 293 U13 kategorisinde dereceye giren sporculara hediyelerini vermek üzere Beylikdüzü Rüzgar Sörfü Spor Kulübü’nü ziyaret etti.

Beylikdüzü Belediyesi Meclis Üyeleri, rüzgar sörfü dalında 2014 Türkiye Şampiyonası Olimpik Sınıf Techno 293 U13 kategorisinde dereceye giren sporcuları tebrik edip hediyelerini vermek üzere Beylikdüzü Rüzgar Sörfü Spor Kulübü’nü ziyaret etti. Gürpınar Sahil’de yer alan Beylikdüzü Rüzgar Sörfü Spor Kulübü’nü ziyaret eden Beylikdüzü Belediyesi Meclis Üyeleri, 2014 Türkiye Şampiyonası’nda derece kazanan sporcuları tebrik etti.

Olimpik Sınıf Techno 293 U13 kategorisinde yarışan Batu Candemir 3.’lük kazanırken 2. olan Gülce Sayıl ise Beylikdüzü’ne büyük gurur yaşattı. Başarılı sporcuları kutlayan Beylikdüzü Belediyesi 1. Başkan Vekili Ömer Şatır, miniklere hediyelerini takdim ederek, kendilerine başarılarının artarak devam etmesini diledi.

Çocukların eğitimlerini önemsediklerini ve ciddi şekilde çalıştıklarını belirten Beylikdüzü Rüzgar Sörfü Spor Kulüp Başkanı Ebru Şenocak, “Beylikdüzü’nde sörf yapmayı öğrenen çocuklar her yerde sörf yapabilirler. Mesela Alaçatı’dan gelen çocuklar burada sörf yapmakta zorlanıyor. Beylikdüzü sahili daha hareketli bir yapıda” diye konuştu.

Şenocak, özellikle sörfe başlamada 7 yaşın çok uygun olduğunu, araştırmaların bu yaşlarda çocukların suyla ilgili sporlarla haşır neşir olmasının onlara çok şey kazandıracağını söyledi.

Beylikdüzü Belediyesi Meclis Üyeleri de rüzgar sörfü sporunun daha çok tercih edilmesinde ve ailelerle tanıştırmada okullarda yapılacak duyurulardan yardım alınmasının gerekli olduğunu vurguladı.