Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Bilardo Salonunda yapılan Büyükler 3 Bant Bilardo İl Birinciliği müsabakaları 45 sporcunun kıyasıya mücadelesine sahne oldu. Seyir zevki yüksek geçen müsabakalarda sporcuların birincilik için verdikleri mücadele turnuvaya ayrı bir hava katarken, sporseverlerin bilardo branşına olan ilgisi gözerden kaçmadı. 7 gün süren ve çekişmeli geçen müsabakalar sonunda şampiyonluk ipini İsmail Yaşın göğüslerken, Mustafa Demir, Ahmet Kaloğlu, Ali Tuzcu, Osman Yılmaz ve Ali Kırıcı Mart ayında yapılacak olan Türkiye Bilardo Şampiyonasında Karaman’ı temsil etmeye hak kazanan sporcular oldu.

Müsabakalarda dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık ve Şube Müdürü Mustafa Karadeniz tarafından verildi.

Müsabakalara katılım sağlayan tüm sporcuları tebrik eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık;” Büyükler Bilardo İl Birinciliği müsabakalarını yüksek bir katılımla başarılı bir şekilde tamamladık. Müsabakalar sonunda dereceye girerek ilimizi Türkiye Şampiyonasında temsil etmeye hak kazanan sporcularımızı tebrik ediyor ve başarılar diliyorum” dedi.