Türkiye Pool Bilardo Şampiyonası 2'nci etap müsabakaları, Antalya'nın Kemer İlçesi'nde 32'si kadın, 16'sı genç olmak üzere toplam 128 sporcunun katılımı ile tamamlandı.

Türkiye Bilardo Federasyonu tarafından Kemer'e bağlı Göynük Mahallesi'ndeki Kilikya Palace Otel'de düzenlenen şampiyonada, 2 disiplinde erkekler, tek disiplinde kadınlar ve gençler kategorilerinde yapılan müsabakalar birbirinden çekişmeli müsabakalara sahne oldu. 10-13 Aralık 2015 tarihleri arasında gerçekleşen müsabakalar 13 Aralık Pazar günü yapılan final müsabakaları ile tamamlandı. Şampiyonada Karaman’ı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bilardo antrenörü Osman Yılmaz eşliğinde ferdi kategoride temsil eden Sümeyye Çankaya genç bayanlarda birinci olurken, Nursel Okutan ise ikinci olma başarısı gösterdi. 

Şampiyonanın ciddi bir organizasyon olduğunu ve alınan başarıların kendilerini mutlu ettiğini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık;” Sporcularımız 1’nci etapta olduğu gibi 2’nci etap yarışlarında da başarılı sonuçlar alarak yüzleri güldürmesini bildi. İlimizde bilardo branşında başarıdan başarıya koşan alt yapısı sağlam bir ekibimiz var. Bu başarılı ekibimiz ile ilerleyen yıllar içerisinde Karaman’ı ve ülkemizi uluslararası arenada en iyi şekilde temsil etmek amacındayız. Alınan bu başarılı sonuçtan dolayı duyduğumuz mutluluğu bir kez daha belirterek, böylesine anlamlı bir başarının gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’’ şeklinde konuştu.