23-26 Ağustos 2012 tarihleri arasında Kastamonu’da yapılacak olan “7. Zafer Yolu Bisiklet Yarışlarına” Belediye Spor Bisiklet takımı da katıldı.
İnebolu - Kastamonu güzergâhındaki 110 kilometrelik yarışa, Belediye Spor Bisiklet Takımı Antrenörü Barış Ünlü nezaretinde dört sporcu katıldı. 

Sırbistan’daki Balkan Şampiyonası ve Hollanda’da yapılan Avrupa Şampiyonası’nın ardından milli sporcularımız Emre Şahin ve Ferhat Sezer, kısa süreli bir dinlenmenin ardından tekrar Kastamonu’ya hareket ettiler. 

Takım Antrenörü ve İl Temsilcisi Barış Ünlü; 2012 sezonunun Belediye Spor Bisiklet Takımı açısından çok başarılı geçtiğini söyleyerek: “Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye 2.’liği ile kürsüye çıkan takımımız, Balkan ve Avrupa Şampiyonalarına 2 milli sporcu göndererek büyük bir başarıya imza atmıştır. Kastamonu’daki yarışlar Türkiye genel klasmanında sezon başında kaybettiğimiz puanları telafi etmek için iyi bir fırsat olacaktır. Ağır bir parkurda yapılacak olan yarışlarda hedefimiz kürsüye çıkmak olup, Türkiye genel klasmanında da iyi bir derece yakalamak olacaktır. 2013 sezonunda büyükler kategorisinde yarışacak olan Belediye Spor Bisiklet Takımı kadrosunu 2 milli sporcu ile daha da kuvvetlendirerek yeni sezon hazırlıklarına ara vermeden devam edeceğiz.
Karaman Bisiklet sporuna desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Kâmil Uğurlu Bey’e ve Karaman Belediye Spor Yöneticilerine teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.