14-18 Ağustos tarihleri arasında Sakarya ilinde yapılacak olan yarışmalara Bisiklet sporcularımız her zaman olduğu gibi iddialı gidiyor. Bisiklet İl Temsilcimiz ve Bisiklet Antrenörümüz Barış ÜNLÜ konu ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: 
“Sakarya’da yapılacak olan yarışlara ilimizi temsilen Yıldız Bayanlarda Performans Spor Kulübü, Büyük Bayanlarda Karaman Gençlik ve Spor Kulübü, Büyük Erkeklerde ise Karaman Belediye Spor Kulübü  yarışmalara katılacaktır. Sporcularımızın form seviyeleri çok iyi durumdadır. Yıldız Bayanlarda ve Büyük Bayanlarda Türkiye Takım 1. Liğini almayı Büyük Erkeklerde ise Türkiye Takım 2. Liği yada 3. Lüğünü almayı planlıyoruz. Ferdi dereceler içinde sporcularımız mücadelelerini verecekleridir.
2016 ve 2020 olimpiyatlarını hedef olarak belirleyen Karaman Bisiklet sporcuları hedeflerine emin adımlar ile ilerlemektedirler. Türkiye geneli ve Uluslar arası arenada vermiş olduğumuz mücadele Karaman ilinin tanıtımı açısından büyük önem taşımaktadır. Gittiğimiz illerde ve ülkelerde insanlar Karaman ili hakkında bilgi sormaktadırlar. Elde edeceğimiz başarılar ile Karaman ilinin tanıtım faaliyetine daha büyük hizmet etmiş olacağız. Çalışmalarımızda bizlere destek olan Karaman Belediye Başkanı Sayın Ertuğrul Çalışkan Bey’e, Belediye Başkan Yardımcımız Hacı Osman Ünüvar Bey’e, Performans Kulübü başkanı Sayın Ali Can Bey’e ve Performans Kulübüne desteklerini esirgemeyen Duru Bulgur Yönetim kurulu Başkanı Sayın İhsan DURU Bey’eve Emin Duru Bey’e, Karaman Gençlik Hizmetleri İl Müdürümüz Seyfettin Turan bey’e ve Kulüp Başkanımız Sayın Selçuk Aktaş Bey’e ve Sayın Valimiz Murat Koca Bey’e sonsuz teşekkürlerimi sunmak istiyorum. 
2012 olimpiyatlarına sporcu göndermeyi başaran Karaman Bisiklet 2016 ve 2020 hedeflerine ulaşacaktır. Yapmış olduğumuz mücadele tüm Karamanlı vatandaşlarımız içindir. Amacımız özlemini duyduğumuz spor ve sporcu ortamını oluşturmaktır. Geçmişte yaptığımız çalışmalar ve almış olduğumuz başarılar gelecekte yapacağımız çalışmaların ve alacağımız başarıların bir göstergesidir. Sakarya yarışlarında tüm sporcularımıza başarılar diliyorum.” dedi.