Bisiklet Federasyonu Başkanlığının 2016 Olimpiyatları kapsamında 16-29 Ocak 2015 tarihleri arasında Antalya ilinde yapılacak olan Milli Takım kampına Karaman’dan 7 sporcuya milli görev verildi. Milli Takım kampına davet edilen sporcularımız 2015 Gençlik Olimpiyatlarına ve 2016 Olimpiyatlarına gitme mücadelesi verecekler.

Antalya’nın Manavgat ilçesinde yapılacak olan büyük erkekler bisiklet Milli Takım kampına Karaman’ı Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Sabri Yıldırım, Ferhat Sezer, Emre Şahin ve Ahmet Yurteri temsil edecek. Yine Antalya merkezde yapılacak olan genç bayan ve yıldız bayan bisiklet Milli Takım kamplarına Gençlik ve Spor kulübü ve Performans Spor kulübü sporcularımız katılacak. Genç bayanlar kategorisinde Selver Sezer, yıldız bayanlar kategorisinde ise Aybike Ünlü ve Fatma Sezer Karaman’ı temsil edecekler.

‘’YENİ HEDEFLER BELİRLEDİK

Spor da başarı çıtasını yükseltmek için mesai kavramı olmaksızın çalıştıklarını ve bu çalışmaların meyvelerini yavaş yavaş almaya başladıklarını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık," Bu başarıdan dolayı sporcularımızla gurur duyuyoruz. Sporcularımızın bu milli görevde ilimizi ve ülkemizi ulusal ve uluslararası yarışlarda en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. İleriki zamanlarda daha fazla sporcumuzun milli takıma yükselmesi için kendimize yeni hedefler belirledik" dedi.

Spor alanında 2015 yılının Spor İl Müdürlüğünün yılı olacağını belirten Kısacık, şöyle konuştu" Mesaimizin büyük bir kısmını tesisleşmeye ayırıyoruz. İlimizde ve ilçelerimizde inşaatı devam eden ve başlayacak olan birçok spor tesisimiz var. Bunlar bittiğinde tüm mesaiyi gençlik ve spor çalışmalarına ayıracağız. O zaman daha çok başarılar da gelecektir. Bu başarılarda emeği geçen antrenör ve sporcularımızı tebrik ediyorum." şeklinde konuştu.

Sporcularımız, milli takım kamplarının hemen sonrasında 2015 sezonunun açılış yarışması olan Alanya yarışlarına katılacaklar ve 03 Şubat 2015 tarihinde tekrar Karaman’a döneceklerdir.