Gaziantep’te gerçekleştirilen “Uluslararası Salcano Gaziantep Mtb Cup” yarışmaları 9 Ayrı kategoriden 129 sporcunun kıyasıya mücadelesine sahne oldu. Rio Olimpiyatları için puan verme yarışı niteliğinde de önem taşıyan Uluslararası Salcano Gaziantep Mtb Cup Gaziantep’te gerçekleştirilen zorlu etap ile sona erdi.
Karaman bisiklet takımının 13 sporcu ile yarıştığı zorlu etapta Genç bayanlar kategorisinde Damla Nur Bayraktar birinci, Karaman Gençlik Spor Kulübünden Kader Şahin ikinci, İstanbul Büyükçekmece Kulübü’nden ise Esin Sinem Akın üçüncü oldu.
Kader Şahin’i elde ettiği başarılı sonuçtan dolayı tebrik eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık,” Gaziantep’te gerçekleştirilen yarışlarda ilimizi en iyi şekilde temsil etmek için ter döken tüm sporcularımızı kutluyorum. Karaman bisiklet takımı olarak katıldığımız her yarışta başarılı sonuçlara imza atıyoruz. İnanıyorum ki ilerleyen dönemlerde bisiklet takımı olarak çok daha iyi yerlere geleceğiz. Sporcularımızın yetişmesinde emeği geçen antrenörümüzü ve sporcularımızı elde etmiş oldukları derecelerden dolayı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum”