BOLU (AA) - PTT 1. Lig takımlarından Boluspor, arka arkaya aldığı 2 mağlubiyetin ardından sahasında oynayacağı Karşıyaka maçını kazanmak istiyor.

Ligin 13. haftasında sahasında Antalyaspor'a 2-0, 14. haftada da deplasmanda Elazığspor'a 1-0 yenilen Bolu ekibi, hafta sonu sahasında oynayacağı Karşıyaka maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik direktör Reha Erginer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde kaybettikleri puanları ilerleyen haftalarda arayacaklarını söyledi.

"Takım olarak zoru seçtik" diyen Erginer, "Çok daha fazla puanımız olabilirdi. Kendi sahamızda oynayacağımız Karşıyaka maçını yüzde yüz kazanmamız lazım, başka bir şansımız yok. Hazırlıklarımızı bu hedef doğrultusunda yapıyoruz" şeklinde konuştu.

Erginer, ligde iki ya da üç galibiyet sonrası puan cetvelinde üst sıralara tırmanılabileceğini, takımlar arasındaki puan farkının birbirine çok yakın olduğunu dile getirdi.

Ligde ilk 6'yı kovalayacak çok takım olduğuna işaret eden Erginer, "İlk yarıyı bu oyuncu kadrosuyla tamamlayacağız. Kadro derinliği açısından sıkıntı yaşadığımız zamanlar oldu. Transfer ihtiyacımız olduğu da bir gerçek. Bunu herkes biliyor. Bizim de çalışmalarımız var. Ancak onları şu an paylaşmamız doğru değil" ifadesini kullandı.