Brezilyalı futbolcular, Türkiye ile yarın oynayacakları maçta Arda Turan’a özel önlemler alacaklarını söyledi.

A Milli Futbol Takımı ile yarın oynayacağı özel maç için İstanbul’da bulunan Brezilya Milli Takımı oyuncuları karşılaşma öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Brezilya’nın yıldız isimlerinden Willian Borges da Silva, "Burada olmaktan çok mutluyuz. Türkiye zorlu bir rakip. Buradaki futbol aşkı çok gelişmiş. Sanırım zorlu bir maç olacak. Zafer için çok uğraşmamız gerecek" dedi.

“EN ÇOK ARDA’YA DİKKAT ETMEMİZ GEREKİYOR”

’Türkiye’den hangi oyuncuyu tanıyorsunuz’ sorusuna cevap veren Willian, “Arda Turan’ı tanıyorum. Çok iyi bir oyuncu. En çok ona dikkat etmemiz gerekiyor” diye konuştu.

Dünya Kupası’nı unutmaları gerektiğini ifade eden Willian, "Teknik direktörümüz ve takımımız yeni. 4 maç oynadık ve başarıyla çıktık. Umarım 5. maçımızda da galip geliriz. Arjantin bizim en belalı rakiplerimizden bir tanesi. Bizim için maç çok önemli. Onları yenmek de bizim için çok önemli" dedi.

Almanya’ya karşı aldıkları ağır mağlubiyeti değerlendiren Willian, "Bizim için zor bir süreçti. Hiç böyle bir şey başımıza gelmedi. Bunu unutmak istiyoruz. Yeni yapılanma ile de buna katkı sağlamak istiyoruz” dedi.

Felipe Melo’nun milli takıma alınmamasını değerlendiren Willlian, “Bu soruyu Dunga’ya sormanız gerekir. Çünkü ben teknik direktör değilim” dedi.

“TÜRKİYE’DE BÜYÜK KULÜPLER VAR”

Willlian, ’Türkiye’den tanıdığı takımlar var mı ve ileride Türkiye’de oynamak ister misin’ sorusuna ise, “Türkiye’de çok ateşli bir taraftar var. Büyük kulüpler de var. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi. İleride ne olur bilemeyiz ama şartlar olursa oynamak isterim” cevabını verdi.

COUTINHO: “TÜRK MİLLİ TAKIMI’NA CİDDİ BİR TARAFTAR DESTEĞİ VAR”

Liverpool’da forma giyen Philippe Coutinho da, “Zor ama güzel bir maç olacağını ümit ediyoruz. Türk Milli Takımı’na ciddi bir taraftar desteği var ama biz elimizden gelenin en iyisini yapacağız” diye konuştu.

"ARDA ÇOK FARKLI BİR OYUNCU"

Yıldız oyuncu Miranda, ‘Takım arkadaşın Arda Turan’ı nasıl buluyorsun’ sorusu üzerine, “Arda benim şahsi arkadaşım ve çok büyük bir oyuncu. Çok farklı bir oyuncu. Oyununun gidişatını değiştirebilen bir oyuncu. Onun için önlemlerimizi alacağız. Zorlu bir maç olacak bizim için” şeklinde konuştu.

Türkiye’ye karşı önlemlerini alacaklarını ifade eden Miranda, “Biz defansa ağırlık vermeye başladık. Hücum futbolu oynarken, defans aksayabiliyordu. Türk Milli Takımı’nı biliyoruz ve önlemlerimizi alarak başarılı olacağımızı düşünüyorum” açıklamasında bulundu.

Roberto Firmino ise ilk defa milli takıma seçildiği için mutlu olduğunu ve yarınki maçta galip gelmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.