Türkiye Voleybol Federasyonu 1. Ligi’nde verdiği mücadelenin yanında CEV Challenge Cup’ta da Bursa’yı temsil eden Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, Dominik Cumhuriyeti’nden iki yıldızı renklerine bağladı.

CEV Challenge Cup’ta Avusturyalı rakibini her iki maçta da yenerek adını 3. tura yazdıran Büyükşehir Belediyespor Kulübü Bayan Voleybol Takımı bir taraftan hedef büyütürken, diğer taraftan da kadrosunu yeni isimlerle güçlendiriyor. İtalya’da düzenlenen 2014 Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası’nda 5. sırayı alan ve geçtiğimiz hafta Meksika’da düzenlenen Central American-Caribbean Oyunları voleybol dalında şampiyon olan Dominik Cumhuriyeti’nin iki yıldız smaçörü Prisilla Rivera ve Yonkaira Pena, Büyükşehir ekibine dahil oldu.

Lokomotiv Bakü, Igtisadci Bakü, Pinkin ve Murcia formaları giyen 1.86 boyunda ve 30 yaşındaki Prisilla Rivera ile Toray Arrows, USMP ve Mirador formalarını giyen 1.87 boyunda ve 21 yaşındaki Yonkaira Pena’nın hafta sonu Bursa’ya gelmesi bekleniyor. Her iki yıldız oyuncu sağlık kontrollerinin ardından, Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün başarısı için ter dökmeye başlayacak.