Bursaspor Kulübü yöneticileri, Ankara’da Başbakan Yardımcısı ve Adalet ve Kalkınma Partisi Bursa Milletvekili Bülent Arınç’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, "Bursa’dan saygılar ve selamlar getirdik. Bursa’mıza çok hizmetleriniz var. Türkiye’mize de bundan sonraki dönemde çok hizmetleriniz olacağınızı düşünüyoruz. Biz Bursaspor olarak sizleri hem çok seviyor, hem de Bursa milletvekili olmanızdan onur duyuyoruz. Bursaspor’umuz, Türkiye’nin en büyük şehir takımlarından bir tanesi. Büyük bir marka değeri var. Avrupa’da Türkiye’mizi ve Bursa’mızı en iyi şekilde temsil etmiş bir takımız. Yaklaşık 6 ay önce Bursa’mızın teveccühü ile yönetime seçildik. Bursaspor’un başarısı için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu yaptığımız ziyaret geç kalınmış bir ziyarettir. Sizlerin yoğun temponuzdan dolayı her ne kadar gelmek istesek de gelemedik. Bugüne kısmetmiş" dedi.

"BURSASPOR’U LAYIK OLDUĞU YERLERE GETİRECEĞİZ"

Yeşil beyazlı heyeti ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Arınç, Bursa’nın en büyük değerlerinden birisinin de Bursaspor olduğunu söyledi. Arınç, "Çok başarılarınız var. Sadece Süper Lig şampiyonluğu değil, Avrupa’da oynamış, kaliteli bir takım olarak Bursaspor her zaman gönlümüzdeydi. Bugün de öyle. Geçmiş dönem içerisinde rahmetli Başkan İbrahim Yazıcı’yı yakından tanıma fırsatımız olmuştu. Şimdi de Sayın Başkanımız ile zaman zaman görüşüyoruz. Bursaspor’a gönül vermiş, Bursaspor’un yönetiminde bulunmuş değerli insanlarımıza Allah’tan rahmet, hayatta olanlara sağlık diliyorum. Zaman zaman takımımız için hem dua ediyor hem de düşüncelerimizi ifade ediyoruz. Şuanda 7. konumdayız. Umarım ilk 5’in içine girecek başarıyı hep beraber yakalarız. Sonraki yıl da inşallah Süper Lig şampiyonluğunu hedef alırız. Bunlar tabii iyi temenniler ile değil, ciddi çalışmalar ile oluyor. Şenol Hoca’nın gelişine ayrıca memnun oldum. Çünkü milli takımdaki başarısı ile birlikte kendi futbol hayatı da başarılar ile doluydu. Ciddi bir insandır. İyi bir tercih yaptınız. Neredeyse ligin yarısına geldik. Bursaspor’un altyapısının da güçlü olmasını dileriz. Mali yapısının daha güçlü olmasını dileriz. Çünkü takımlar başka türlü güçlenmiyor. Bursa en azından halk katında Bursaspor’u sahipleniyor. İnsanımız kadınıyla, erkeğiyle, gençleriyle Bursaspor’a sahip çıkıyor. Biraz üst tabakada paralı kısımdan şikayetlerimiz var. Onlarda mutlaka Bursaspor’u seviyorlar ama maddi kaynaklar bakımından Bursaspor’a biraz daha destek olmaları lazım. Şehrin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanı da iyi bir Bursasporlu diye biliyorum. El ele vereceğiz. İnşallah Bursaspor’u layık olduğu yerlere getireceğiz. Bursaspor’un şampiyon olduğu günü hatırlıyorum. İnanın sadece Bursa değil, tüm Türkiye iftihar etmişti. Yine öyle olacak. Bursaspor göz önünde olan bir takım. İnşallah başarılı olacağız”.

Bursaspor yönetim Kurulu ayrıca Adalet ve Kalkınma Partisi Bursa Milletvekili ve eski Bursaspor yöneticilerinden Hüseyin Şahin ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile bir araya geldi. Başkan Recep Bölükbaşı, Arınç, Kılıç ve Şahin’e isimlerinin yazılı olduğu Bursaspor forması, Bursaspor rozeti ve özel tablo hediye etti.