Bursasporlu futbolcular Fernando Belluschi, Cedric Bakambu ve Ozan Tufan, Balıkesirspor karşısında alınan 5-0’lık galibiyeti değerlendirdi.

Farklı Balıkesirspor galibiyetinin ardından yeşil-beyazlı futbolcular açıklamalarda bulundu. Balıkesirspor karşısında iki gol atan Arjantinli futbolcu Fernando Belluschi attığı goller ve gelen farklı galibiyetten dolayı oldukça mutlu olduğunu belirtti. İyi bir oyun ortaya koyduklarını açıklayan yıldız futbolcu, "Daha önce iyi oyunumuzu gole çeviremiyorduk. Golü erken bulduk. Geçen hafta önde götürdüğümüz maçı son dakikalarda yediğimiz gollerle berabere bitirdik. Moralimiz bozulmuştu. Bugün gollerimizi bulduk. Sevinçliyiz. Oyuncular için gol atmak her zaman güven kaynağıdır. Ben de uzun zamandır gol atamıyordum. Dönüp baktığımda mutlulukla hatırlayacağım bir gol olacak. Her şeyden önemlisi Bursaspor’un kazanması" dedi.

BAKAMBU: "ÖNEMLİ OLAN TAKIMIN KAZANMASI"

Balıkesirspor’a 3 gol atmayı başaran Fransız oyuncu Bakambu ise, "Benim gol atmam tabii ki önemli ama her şeyden önce takımın kazanması önemli. Onun için de ayrıca mutluyum. Geçen hafta da gol atmıştım. Geçen hafta galibiyeti alamamıştık ve buruk kalmıştım. Umarım önümüzdeki haftalarda bu galibiyetlerimizi sürdürürüz" diye konuştu.

OZAN TUFAN: "ÇALIŞMALARIMIZIN MEYVESİNİ ALDIK"

Genç futbolcu Ozan Tufan da, yapılan çalışmaların meyvesini aldıklarını belirtti. Balıkesir’e gelen taraftara teşekkür eden Ozan, "Gol atan arkadaşlarımı, ağabeylerimi kutluyorum. Kasığımda bir sakatlık vardı. Zorlayabildiğim kadar zorladım. Hocam bunu gördü ve daha sonra oyundan çıktım. Elimden gelenin en iyisini yaptığımı düşünüyorum. Takıma destek verdiğimi düşünüyorum. Bugüne kadar iyi oynuyorduk ama galibiyeti bulamıyorduk. Bu farklı galibiyet bizi çok rahatlattı. Hafta içinde yaptığımız antrenmanda Balıkesirspor’un zaaflarından yararlanmak istedik. Şut idmanları yaptık. Bugün bunun meyvelerini aldık. Buraya gelen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bursa’ya mutlu dönüyoruz" şeklinde konuştu.