Kickboks ve Thaiboksta dünya şampiyonlukları yaşamış olan başarılı sporcu Çağrı Ermiş, Avrupa şampiyonluğu için ringe çıkacak.

21 Kasım’da Almanya’nın Berlin kentinde IBF Federasyonu’nun unvanı için yumruk sallayacak olan sporcu antrenmanlara devam ediyor. Yine 22 Kasım’da ringe çıkacak olan başarılı ağırsıklet boksör Ağıt Kabayel ile birlikte antrenmanlarını sürdüren Ermiş, iyi bir antrenman dönemi geçirdiğini belirterek, “Önümüzdeki maç benim için çok önemli. Çünkü benim hedefim boksta dünya şampiyonu olarak ülkeme altın kemeri getirmektir. Bunun için elimden geleni yapıyorum. Dostum ve başarılı boksörümüz Ağıt Kabayel’in de burada olması benim için çok iyi oldu. Kendisiyle birlikte antrenmanlar ve sparringler yapıyoruz bu da ikimizin de gelişmesine yardımcı oluyor” dedi.

ALYAZ: “BÜYÜK ÜMİTLER VADEDİYOR”

Dövüş sporları yazarı Vedat Alyaz ise bu genç sporcunun gelecekte büyük işlere imza atabileceğini vurgulayarak, “Ağıt Kabayel, halen WBC Akdeniz şampiyonluk kemerini elinde bulundurmaktadır. Çağrı Ermiş ise dünya boks otoriteleri tarafından büyük ümitler bağlanmış olan bir gençtir. Bunları takip etmeye devam edin” şeklinde konuştu.