ÇANAKKALE (AA) - Bayanlar Voleybol 1. Ligi ekiplerinden Çanakkale Belediyespor, geçen sezon Polonya Atom Trefl Sopot takımında forma giyen Jana Matiasovska'yı transfer etti.

Kulüp başkanı İsmet Güneşhan, kulüp tesislerinde düzenlenen imza törenindeki konuşmasında, smaçör mevkisinde görev yapan 27 yaşındaki oyuncu ile 1 yıllık anlaşma sağladıklarını söyledi.

Güneşhan, Çanakkale Belediyespor Kulübü olarak ligin ilk yarısında bazı şanssızlıklar yaşadıklarını, hedeflerinin 1 ya da 2 puan altında bulunduklarını ifade etti.

İkinci yarı maçlarının çok daha zor olacağını belirten Güneşhan, şöyle konuştu:

"Bütün takımlar kadrosunu güçlendirmeye çalışıyor. Zaten çok fazla da takım sayımız yok. 12 takım var, 4-5 takımı çıkarttığınızda geriye kalan takımlar benzer güçte. Biz de kendi olanaklarımız ölçüsünde bir transfer yaptık. Kendisi gçemiş dönemde birçok kulüpte görev aldı. Bizim kulübümüzü tercih etmesi bizleri çok mutlu etti. Hem Çanakkalemize hem kulübümüze hayırlı olmasını diliyoruz. Yeni transferimizle sezon sonunda hedeflediğimiz noktada ligi bitirerek kentimizi Avrupa kupalarında temsil edebilecek bir sıralama içerisinde yer alacağız."

Matiasovska ise Çanakkale'de bulunmaktan mutlu olduğunu dile getirerek, "Takımı özellikle play-offlara çıkarıp kulübün hedeflerine ulaşmak için elimden gelen çabayı göstereceğim. Umarım şans bizim yanımızda olur ve iyi bir sezon geçiririz" ifadesini kullandı.

Konuşmaların ardından Güneşhan ile Matiasovska sözleşmeye imza attı.