Trabzonspor’un Gençlerbirliği’ni 4-1 mağlup ettiği maç sonrası, karşılaşmada 3 gole imza atan bordo-mavili oyuncu Oscar Cardozo, maç topunu evine götürdüğünü söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında Trabzonspor kendi evinde Gençlerbirliği’ni 4-1 mağlup etti. Karşılaşmada 3 gole birden imza atan Oscar Cardozo, Beşiktaş karşılaşmasını da kazanarak takımın yakaladığı olumlu havayı sürdürmek istediklerini kaydetti.

Kulübün internet sitesinde yayınlanan açıklamasında, maç topunu hatıra olarak saklamak üzere eve götüreceğini belirten Paraguaylı oyuncu, "Maç topunu aldım. Eve götürüp hatıra olarak saklayacağım. Hangi golümü beğendim diye sorarsanız sonuncu gol derim. 8 gol attım. Bunların 7’si Avni Aker’de. Bazen deplasmandaki maçlar zor olabiliyor. Karşı takım taraftarıyla coşkulu oynuyor. Benim tek yapmak istediğim gollerime devam edebilmek. Kupa maçından sonra Beşiktaş’la karşılaşacağız. Zor bir maç olacak. Takımımız gerçekten iyi hava yakaladı. Deplasmandan alacağımız bir galibiyet takımın havasına çok iyi gelecek" açıklamasında bulundu.