Yaklaşık iki yıldır Çarşı Karaman Grubu Başkanı olan Burak Sayın görevini yıllardır grubun içinde bulunan Enes Kuru'ya devretti.
Burak Sayın: " Şevket Varol başkanımdan devir aldığım ve yaklaşık iki yıldır yürüttüğüm görevimi, görev süremin dolması ile her zaman yanımda olan sevgili kardeşim  Enes Kuru'ya devrettim, bende bu ailenin bir parçası olarak her zaman Çarşı Karaman ile olacağım Enes Kuru ve arkadaşlarına başarılar dilerim. Tek Aşk Beşiktaşk. "

Enes Kuru:"  Burak kardeşimden bu güzel görevi devraldığım için heyecanlıyım.Böylesine kutsal bir görevi bana layık gören başta Şevket Varol başkanım olmak üzere bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim hep birlikte bu sezon inşallah güzel işler yapacağız, Beşiktaş'a gönül vermiş bütün arkadaşlarımızı kucaklayan bir çalışma yapacağız, takımımızı Çarşı Karaman Grubu olarak yalnız bırakmamaya devam edeceğiz, bizlere ulaşmak isteyen arkadaşlarımız sosyal medya sayfalarımızdan ulaşıp etkinliklerimiz hakkında bilgi edinebilirler, biz büyük bir aileyiz böylesine kalabalık bir ailenin ferdi olmaktan gurur duyuyorum, Beşiktaşlı olmak ayrıcalıktır bütün Beşiktaşlıları yanımızda görmek istiyoruz saygılarımla," dedi.