Galatasaray’ın UEFA Şampiyonlar Ligi grup maçları tarihindeki ilk golünü atan Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, sarı-kırmızılı takımı akşam çok zorlu bir müsabakanın beklediğini söyledi.

Galatasaray formasıyla, 13 Nisan 1994’te oynanan Şampiyonlar Ligi grup maçında Spartak Moskova’ya attığı golle Galatasaray’ın, hem Avrupa Kupalarındaki 100. hem de Şampiyonlar Ligi grup maçlarındaki ilk golünü kaydeden Cihat Arslan, aynı zamanda bu golle Şampiyonlar Ligi grup maçlarındaki ilk golü atan Türk oyuncu olarak tarihe geçmişti. Sezon başından itibaren PTT 1. Lig’de mücadele eden Şanlıurfaspor takımını çalıştıran Cihat Arslan, yaptığı basın toplantısında Şampiyonlar Ligi’nde akşam oynanacak olan Galatasaray - Borussia Dortmund maçının hatırlatılması üzerine eski takımına uyarıda bulundu.

Kendisinin tarihi başarısını hatırlatan Arslan, “Şampiyonlar Ligi çok şükür bizim de yer aldığımız hatta o zaman Şampiyonlar Ligi’nde Türk futbolu adına ilk golü atan futbolcu da ben olmuştum. Gönül kazanmayı istiyor ama rakip çok zorlu. Bir ekol. Zor bir maç. Gönlümüz kazanmaktan yana. İnşallah kazanırız. Ama zor. Kolay olduğunu söylemem lazım" dedi.

Skor tahmini sorulan Arslan, "Tahmin yok. Futbolda tahmin isteyenlere, ’maç 0-0 başlar ama kaç kaç biter bilmiyorum’ diyorum" diye konuştu.