Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz bünyesinde yaz aylarında çocukların serbest zamanlarını verimli geçirmelerini amaçlayan yaz spor okulları açılışının ardından belirlenen gruplar, çalışmalarına başladı.

Yaz aylarında çocukların serbest zamanlarını verimli geçirmelerini amaçlayan yaz spor okulları açılışının ardından belirlenen gruplar, çalışmalarına başladı. Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yaz spor okullarında Cimnastik eğitimleri antrenör Ufuk Aktaş eşliğinde devam ediyor.

Çocuklara koşmayı, sıçramayı, dengede durmayı, kuvvet kontrolünü, esnekliği, tırmanmayı ve düşme tekniklerini öğretildiği cimnastik eğitimlerinde, belli bir aşamaya gelen çocukları yetenekleri doğrultusunda farklı spor branşlarına yönlendiriliyor. Verilen bu temel eğitim ile gerek cimnastik branşında yarışan takımlara sporcu kazandırmak gerekse diğer branşları tercih edecek olan çocuklara sporun en temeli olan cimnastik eğitimini eksiksiz vermek için Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yaz spor okulları çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.