30 Mayıs 2015 tarihinde Kütahya’nın Gediz ilçesinde gerçekleştirilen Dağ Krosu yarışmalarında genç erkekler kategorisinde Karamanı başarılı bir şekilde temsil eden Mustafa Göksel, zorlu geçen yarışlarda rakiplerine fark atarak Türkiye 3.’sü olmayı başardı. Karaman’ın Sarıveliler ilçesinde Beden Eğitimi Öğretmeni Abdulselam Karharman ile çalışmalarına devam eden Göksel, 4 Temmuz 2015 tarihinde Portekiz’de yapılacak Avrupa Şampiyonasında Türkiye’yi temsil etme hakkı kazandı.

Sporculuk hayatı boyunca birçok başarıya imza atmış olan eski atletizm sporcusu Abdulselam Karharman, Karamanın Sarıveliler ilçesine Beden Eğitimi Öğretmeni olarak atanmasının ardından atletizm sporunu olan sevgisini tüm öğrencilerine aşılamasını bildi. Başarılı ve yetenekli öğrencisi Mustafa Gökseli keşfeden Karharman, boş zamanlarında ailesinin geçimine katkı sağlamak amacıyla çobanlık yapan Mustafa Göksel ile 3 yıllık dolu dolu bir çalışmanın ardından Milli takıma davet edilme başarısı göstererek, Avrupa Şampiyonasına giden yolda tüm gençlere örnek olacak bir başarıya imza attı.

09 haziran-02 temmuz arasında Gediz-Kutahya da yapılan Milli Takim Kampına hem sporcumuz Mustafa Göksel hemde antrenörü Abdulselam Karharman katıldı.  2 Temmuz itibariyle biten ve çok verimli geçen milli takım kampından sonra sporcumuz bugün Milli Takim kafilesiyle birlikte Avrupa Dağ Kros şampiyonasında Karamanı ve ülkemizi temsil etmek için Porto-Portekize gitti.

Bu yıl 14.' sü düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası 4 Tummuz Cumartesi günü Portekiz'de yapılacak.

Çobanlıktan Avrupa Şampiyonasına giden yolda Beden Eğitimi Öğretmeni Abdulselam Karharman ve Mustafa Göksel'in örnek teşkil eden çok büyük bir başarıya imza attıklarını belirten Spor İl Müdürü Hayati Kısacık," Çalışma ve inancın azmiyle yakalanan bu başarı tüm Karamanlı gençlere örnek olacak niteliktedir. Karaman'da spor adına yapacağımız çalışmalar sporu en tabana yayarak daha nice Mustafa Gökseller bulmak olduğunu belirten Kısacık ayrıca, Mustafa Göksel'in tecrübeli antrenör Abdulselam Karharman ile birlikte Avrupa Şampiyonasında madalya alacak güçte olduğunu belirterek , 3 yıllık çalışmalarının meyvelerini artarak alacaklarını ve asıl hedeflerinin ileride olimpiyatlar olduğunu" dile getirdi.