Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından düzenlenen Uluslararası Hakem Sınavı Ankara’da yapıldı. Karamanlı hakem Nazmi Coşkun ise sınavda uluslararası hakem olma unvanını aldı.
30 Nisan 2016 tarihinde Ankara'da yapılan ve sonuçları değerlendirilmek üzere ITTF'e gönderilen Uluslararası Hakem Sınavı sonucu açıklandı. Sınav sonucunda 36 hakem uluslararası hakem olma unvanını aldı. Karaman’dan ise 2005 yılından bu yana masa tenisi hakemliğinde başarılı bir grafik çizen Nazmi Coşkun uluslararası hakem olarak Karaman’ı gururlandırdı.
Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık ise uluslararası masa tenisi hakem ünvanı alan Karaman il hakemlerinden Nazmi Coşkun’u tebrik etti. 
Kısacık’ın tebrik mesajı şöyle:
" Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından Ankara’da düzenlenen Uluslararası Hakem Sınavında başarılı olan ve uluslararası hakem ünvanı alan başarılı hakemimizi kutluyor ve mutluluklarını paylaşıyorum. Ümit ediyorum ki il hakemlerimizden Nazmi Coşkun bu başarısını uluslararası arenada da devam ettirecektir. “