Cumhuriyetin Kuruluşunun 92. Yılı Kutlamaları çerçevesinde Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Kazım Karabekir Spor Salonu’nda büyükler masa tenisi müsabakaları düzenlendi. 26 Ekim Pazar günü saat 10.00’da başlayan müsabakalar 20 sporcunun kıyasıya mücadelesine sahne oldu. 
Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık ve Şube Müdürü Mustafa Karadeniz’in de yerinde izlediği müsabakalarda birincilik ipini Zekeriya Gider göğüslerken, ikinci İsmail Hakkı Demir, üçüncü Musa Ünal ve dördüncü Hakkı Cura oldu.
Çekişmeli geçen müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara madalyalar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık tarafından verildi. 
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında masa tenisi branşında küçükler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorisinde böyle bir organizasyon düzenlediklerini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık,” Katılımın yoğun olduğu müsabakalarımız tam anlamıyla çok heyecanlı ve çekişmeli mücadelelere sahne oldu. Bu çekişmeli ve heyecanlı müsabakalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.