KONYA (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Torku Konyaspor'un futbolcusu Gabriel Torje, ligde ve Ziraat Türkiye Kupası'nda daha iyi bir Torku Konyaspor izlettireceklerine inandıklarını söyledi.

Torje, yaptığı açıklamada, kendileri için yeni bir dönemin başladığını ifade etti.

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu'nda dün, iddialarını devam ettirmek adına kazanmaları gereken bir maça çıktıklarını belirten Torje, Giresunspor'a karşı ikinci yarıda istediklerini sahaya yansıttıklarını dile getirdi.

Müsabakayı 2-0'lık skorla kazanarak, son oynayacağımız maçta bir üst tura çıkma şansı yakaladıklarını vurgulayarak, sözlerini şöyle tamamladı:

"Performansıma gelince ben takımıma katkı yapmak için buradayım. Bunu yaptığım için mutluyum. Kupada son maçımızı kazanıp, diğer sonuçlara göre bir üstü tura yükselmek istiyoruz. Ayrıca ligde de bizim için yeni bir dönem başlayacak. Bursaspor maçıyla her şeyi geride bıraktık. Eskişehirspor maçı yeni başlangıç olacak. Taraftarımızın desteğiyle haftalardır alamadığımız 3 puanı alarak, kötü günleri geride bırakmak istiyoruz. Bunu başaracağımıza inancımız tam. Bizim adımıza yeni bir dönem başladı. Ligde ve Ziraat Türkiye Kupası'nda daha iyi bir Torku Konyaspor izlettireceğimize inanıyorum."