Kurs ile ilgili olarak KARDOF yönetiminden yapılan açıklmada;''

KURS YAPISI VE STANDARTLARI
• CMAS 1 Yıldız Dalıcı kursu; eğitmen anlatımlı sınıf çalışmaları, havuz eğitimleri (opsiyonel) ve açık deniz dalışları olarak üç ana bölümden oluşmaktadır.
• Sınıf çalışmaları; dalış tarihçesi, sualtı ile ilgili temel bilgileri, dalış tekniklerini, dalış ekipmanlarını, dalış fiziğini, dalış sağlığını, emniyetli dalış uygulamalarını ve dalış planlamasını konu alır. Sınıf çalışmalarının sonundaki final sınavını başarıyla tamamlayan katılımcılar kursun bu bölümünü tamamlamış olurlar. 
• Sınırlı su eğitimi ise havuzda veya denizde (havuz ortamını sağlayacak koşullarda) gerçekleştirilmektedir. Adaylar açık deniz dalışlarına başlamadan önce tüm sualtı becerilerini havuz ortamında yapacakları dalışlarla kazanırlar. • Açık deniz dalışları 6-18 metre arası değişen derinliklerde gerçekleştirilir. Adaylar, sınırlı su eğitiminde kazandıkları becerileri ve daha fazlasını 4 adet açık deniz dalışıyla geliştirir ve eğitimlerini tamamlamış olurlar. 
• Adaylar, sınırlı su eğitimlerinde ve açık deniz dalışlarında tüm performans gerekliliklerini yerine getirdikten sonra uluslararası geçerlilikteki CMAS 1 Yıldız Dalıcı sertifikası almaya hak kazanırlar.

 KATILIM KOŞULLARI VE EVRAKLAR

• 14 yaşını doldurmuş olmak, (18 yaşından küçüklerden veli izin belgesi alınır) 
• Federasyon tarafından hazırlanmış yeterli yüzme bildiğine dair beyanını hali
• Dalış yapmasında engel bulunmadığına ilişkin sağlık bildirim formunu imzalayarak beyan ve ibraz etmek •İlköğretim diplomasi veya eşdeğer bir öğrenim belgesine sahip olmak. 
• CMAS 1 Yıldız Dalıcı eğitimi performans bazlı bir programdır. Kurs süresi katılımcıların performansına göre değişebilmektedir. Temel amaç katılımcıların performanslarını en üst düzeye çıkartmaktır.

KURS İÇERİĞİ: 8 teorik ders + 4 deniz dalışı 
HAFTA sonu KURS ÇİZELGESİ Kurs Programı Gün Saat Açıklama Teorik ders ayrıca katılımcılara bildirilecektir.
Yer:  KARDOF 

Cumartesi : 09.00 -12.10  mola   13.00-17.00
Pazar: öğleden önce 09.00-11.00    öğleden sonra 12.00-19.00 dalış

Deniz dalışları (sonra) Seçilen tur programında olabilir…
ÜCRETE DAHİL OLAN HİZMETLERİMİZ ÜCRETE DAHİL OLMAYANLAR - Teorik dersler ve Dalış eğitim kitabı,CMAS 1* - sertifika ve dalış kartı - dalış kayıt defteri - dalış malzemeleri kullanımı. - Havuzda uygulamalı Eğitim - Deniz dalışları, - Ulaşım, Konaklama, - Dalış malzemeleri 
KURS ÜCRETİ : 300 TL üyelerimiz – uye olmayan 350 tl
TARİH: 5-6 Temmuz  2014 Tarihleri Arasında 
NOT: Kesin kayıt yaptıranların 30 haziran akşam saat:17:00 kadar ücretleri iletişim sorumlusuna teslim etmeleri gerekmektedir,''dendi.İletişim Sorumluları :
Bayram Ali ERHOTAMIŞ:0 546 816 64 24
Fedai ERKOCAOĞLU:0532 546 07 30
Ali TEKGÜL:0533  569 72 20