Fenerbahçe’nin Brezilyalı eski futbolcusu Deİvid de Souza, sarı-lacivertli kulübü ziyaret etti. Futbolu bıraktıktan sonra ülkesinin takımı Flamengo’da ünlü teknik adam Vanderlei Luxemburgo’nun yardımcılığı görevine getirilen Deivid, "Brezilya’da Flamengo, Türkiye’de Fenerbahçe" dedi.

2006-2010 yılları arasında Fenerbahçe’de forma giyen ve sarı-lacivertli kulübün 100. yılında emeği bulunan, 2007-2008 UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Fenerbahçe formasıyla Inter ve Chelsea’ye attığı goller ve Brezilyalı arkadaşlarıyla o dönemlerde gelenek haline getirdikleri yengeç dansıyla hafızalarda yer edinen Deivid de Souza, Flamengo Futbol Direktörü Gabriel Skinner ile birlikte gezmek için geldiği Türkiye’de, eski kulübü Fenerbahçe’yi de ziyaret etmeyi ihmal etmedi.

Sabah saatlerinde kulübe gelen Devid de Souza, Fenerbahçe Müzesi, stadyum, soyunma odaları, Fenerbahçe TV ve Fenerium’u gezdi. Eski arkadaşlarıyla hasret gideren ve kendisi için hazırlanan 99 numaralı formayı giyerek objektiflere poz veren Deivid, Fenerbahçe’yi yakından takip ettiğini ve kulübün başlattığı ’Hedef 1 Milyon Üye Projesi’nden haberdar olduğunu söyledi. Dünkü Kayserispor maçını da TV’den izlediğini ifade eden Deivid, "Fenerbahçe’yi hiç unutmadım. Benim için Brezilya’da Flamengo, Türkiye’de Fenerbahçe" ifadelerini kullandı.