Ziraat Türkiye Kupası’nda kendi evinde ağırladığı Galatasaray’a 4-1 mağlup olan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’un teknik direktörü Coşkun Demirkıran, başa baş oynadıklarını ancak bazı teknik konularda yetersiz kaldıklarını söyledi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Coşkun Demirkıran, maç sonrasında düzenlenen basın toplantısında karşılaşmaya ilişkin değerlendirmelerde bulundu. İyi bir maç olduğunu belirten Demirkıran, Galatasaray’ı tebrik ettiğini ifade etti.

Stada verilen rapor yüzünden maça az sayıda taraftarın alındığını kaydeden Demirkıran, “Biraz tolerans gösterilmeliydi. Diyarbakır’da 450 bin genç nüfus var. Verilen raporun içeriğini bilmiyorum ama bu değerlendirilmeliydi. Gençler futbol sevgisinden mahrum kaldı” dedi.

Galatasaray ile baş başa oynadıklarını hatta zaman zaman üstün bir oyun sergilediklerini vurgulayan Demirkıran, “Gol olana kadar kalemize çok gelmediler. Bazı teknik konularda yetersiz kaldık. Kısa oynayacağımız yerde uzun, uzun oynayacağımız yerde kısa oynadık” diye konuştu.

Takım kaptanı Erhan Eren ise bütün taraftarlara ve Diyarbakır halkına teşekkür ettiğini söyledi. Kaptan, Eren, “Bugün buraya gelen seyircilerimize coşku heyecan yaşatmak istedik. Maça iyi başladı. Başa baş oynadık. Ama ilk gelen top gol oldu. Yine dengeyi kurduk. İkinci golü yedikten sonra kopma noktası oldu. Biz elimizden geleni yaptığımıza inanıyoruz. Tüm takım arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz” şeklinde konuştu.