Denizlispor evinde uzun süre 10 kişi oynadığı maçta Adanaspor’u son saniyede bulduğu golle 2-1 mağlup ederek, rahat bir nefes aldı.

PTT 1. Lig’in 9. haftasında evinde Adanaspor’u ağırlayan Denizlispor, Mustafa Keçeli’nin kırmızı karttan atılmasıyla uzun süre 10 kişi oynadığı maçta son saniyede Hakan Ateş’in attığı golle 2-1 galip geldi. Maç sonu oyuncular büyük sevinç yaşarken, Denizlispor ligdeki puanını 11’e yükseldi.

Maç sonu değerlendirmelerde bulunan Denizlispor Teknik Direktörü Özcan Bizati, "Aldığımız 2 mağlubiyetin ardından galip gelmeye çok ihtiyacımız vardı. Bu galibiyetle hiçbir şey bitmedi. Kendimizi toparlamamız gerekiyordu. Oyuncularım 10 kişi kalmasına rağmen aslanlar gibi oynadılar. Fiziksel ve istek olarak çok güçlüydük. Genkov’un gelmesi bizi oyun anlamında değiştirdi. Genkov’un gelmesi bize avantaj sağlamaya başladı. Milli maç arasında sakat ve cezaların bitmesiyle daha iyi hazırlanacağız. Galibiyet kimseyi aldatmasın. Ciddi şekilde eksiklerimizi gidermemiz gerekiyor" dedi.

ADANASPOR CEPHESİ

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş ise, "Oyunun karşılığında bu mağlubiyet olmamalıydı" diyerek, "Takımımız çok iyi oynarken, Denizlispor’un 10 kişi kalmasıyla oyunu önde karşılamaya başladı. Ancak istediğimiz pozisyonlarımızı üretemedik. Futbol garip bir oyun. Çok istememiz gerekir. Mağlubiyetin gol pozisyonlarında gol becerisini yüksek tutamayan forvetlerden kaynaklandığını düşünüyorum. Son dönemde çok etkisiz oynadık. 10 saniye önce gol attık ama ofsayt diye verilmedi. 10 saniye sonra ise kalemizde garipçe gol yedik. Bırakın mağlubiyeti beraberliği bile hak etmedik. Çok üzgünüz" açıklamasında bulundu.