Denizlispor, evinde ağırladığı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile golsüz berabere kalarak düşme hattına iyice yaklaşırken, oynanan oyun takımda moralleri bozdu.

PTT 1. Lig’in 15. haftasında evinde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u ağırlayan Denizlispor, her iki takımında az sayıda gol pozisyonuna girdiği maçta 0-0 berabere kaldı. Maçın son dakikalarında Denizlispor Teknik Direktörü Özcan Bizati, hakeme itirazlarının ardından 82. dakikada tribüne gönderilirken, tribünlerin de Bizati’yi istifaya davet etmesi takımda sinirleri iyice bozdu. Alınan 8. beraberliğin ardından 17 puana gelen yeşil siyahlı ekip, ligde 14. sıraya geriledi.

ARIKAN: "SON HAFTADA GALİP GELMEK İSTİYORUZ"

Maç sonu Özcan Bizati’nin cezalı olması sebebiyle açıklamalarda bulunan Denizlispor yardımcı antrenörü İbrahim Nadir Arıkan, "Gönül isterdi ki evimizde galip gelelim ancak maalesef olmadı. Son haftada galip gelmek istiyoruz. Bu konuda çalışmalarımızı yapacağız. Daha sonra devre arasında gerekli değerlendirmeler yapılır. Özcan Bizati hocamız herhangi bir hakaret etmeden tribüne gönderildi. Bu olaylarda daha fazla anlayış olmalıdır" dedi.