Denizlispor evinde ağırladığı Şanlıurfaspor’u 1-0 yenerek alt sıralarda uzaklaştı.

PTT 1. Lig’in 13. haftasının kapanış maçında karşı karşıya gelen Denizlispor ile Şanlıurfaspor yaklaşık 2 bin kişinin izlediği maçta güzel futbollarıyla beğeni topladı. Denizlispor, ilk yarıda bulduğu golle maçtan 1-0 galip ayrıldı.

Maç sonu değerlendirmelerde bulunan Denizlispor Teknik Direktörü Özcan Bizati, "2 gün önce Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci başta olmak üzere protokol üyelerimiz bizleri ziyaret etti. Bu bizim moral ve motivasyonumuzu yükseltti. Bu şehrin birlikteliği açısından da önemliydi. Bunun için ziyaretten dolayı çok teşekkür ederim. Maça gelince 3 puana çok ihtiyacımız olan bir maçtı. Acil olarak galibiyet almamız gerekiyordu. 3 puanın bizi nereye getireceğini biliyorduk. Galip gelme adına oyuncularım ellerinden gelenin en iyisini yaptı. Kalplerini ve beyinlerini birleştirip oynadılar. Hepsi aslanlar gibi oynadık. Hepsine teşekkür ediyorum" dedi.

ŞANLIURFASPOR CEPHESİ

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan ise hak etmedikleri bir mağlubiyet aldıklarını belirterek, "Haftanın son maçıydı. Saha şartları, hakemler, atmosfer gerçekten çok iyiydi. Bizim daha iyi takım olduğumuz belli. Saha içindeki davranışlardan daha iyi olduğumuz belli ama saçma sapan bize yakışmayan bir gol yedik. Denizlispor da ondan sonra temkinli oynadı. Biz 4 forvetle gol aradık. Sistemi de değiştirdik. Futbolda hep iyiler kazanmıyor. Futbol cezası ağır bir spor. Bize cezayı kestiler. Haketmediğimiz bir mağlubiyet oldu" diye konuştu.