Galatasaray ile Fenerbahçe arasında TT Arena’da oynanacak olan dev derbiye saatler kala, taraftarlar stada gelmeye başladı. Derbinin öne çıkan olayı ise bu hafta Avrupa’nın en pahalı maçı olması.

Spor Toto Süper Lig’in 6. Haftası derbi mücadelesine sahne olacak. Sarı-kırmızılı takımın evi TT Arena’da oynanacak olan Fenerbahçe maçı öncesi taraftarlar stada gelmeye başladı.

EN PAHALI MAÇ

Galatasaray’ın evinde oynanacak olan Fenerbahçe maçı öncesi taraftarın maça olan ilgisi merak konusu. Yaklaşık 45 bin kişinin gelmesi beklenen karşılaşmada bilet fiyatlarının şu anda Avrupa’da oynanan bütün maçlar baz alındığında ‘en pahalı maç’ olarak görülüyor. 22 bin kombine ve dün 5 bin normal bilet satan sarı-kırmızılı yetkililer, maç saatinde de 10-15 bine yakın bilet satışı olacağını tahmin ediyor. 120 TL - 900 TL fiyat aralığında satılan Galatasaray - Fenerbahçe mücadelesinin biletlerine taraftarın nasıl bir tepki vereceği ise merak edilen bir diğer konu.

ŞEHİTLER UNUTULMADI

Sarı-kırmızılı taraftarlar TT Arena’da oynanacak dev derbi öncesi, hafta içerisinde Helikopter kazasıyla şehit olan askerlerimizi de unutmadı. ‘Helikopter kazasında şehit olanların mekanı cennet olsun’ yazılı bir pankart asan Galatasaray taraftarı, o pankartın yanına ise ‘Deniz Binbaşı mekanın cennet olsun’ şeklinde pankartlarla şehitleri unutmadı.

HARRY KEWELL

Öte yandan Galatasaray’da son 3 yıldır devam eden, ‘Galatasaray, Türk Telekom ile Efsaneleri’nin Anıyor’ töreninde bugün, sarı-kırmızılı takımda başarılı bir futbol hayatı geçiren Avustralyalı Harry Kewell’a plaketi takdim edilecek. Plaket takdim töreni ise henüz maç başlamadan 10 dakika önce yapılacak.