İSTANBUL (AA) - Diego Ribas, Fenerbahçe Kulübü'nün aylık dergisinin mart sayısında yer alan röportajında, UEFA Avrupa Ligi'nde eşleştikleri Portekiz'in Braga takımı karşısında turu geçecek güce sahip olduklarını vurgulayarak, "Braga, iyi bir eşleşme oldu bence ancak bu noktada her takım çok mücadeleci olacak. Ayağımızı yere sağlam basarsak, iyi konsantre olursak bu turu da geçecek güce sahibiz. Maç maç düşünmemiz gerekiyor, en önemli nokta bu. Hedefimiz final ve final oynamak bence mümkün. Bu nedenle her şeyimizi sahaya koymamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

"Türkiye'ye ve Türk halkına hayranım"

Türkiye'nin muazzam bir tarihe ve kültüre sahip olduğunu aktaran Diego Ribas, Türkiye'ye ve Türk halkına hayran olduğunu belirtti.

Türk insanının kibarlık, samimiyet, sıcaklık ve neşe bakımında Brezilyalılara benzediğine değinen Diego, "Türkiye'ye ve Türk halkına hayranım. Muazzam bir tarih ve kültür var bu topraklarda ve de ülkesine, değerlerine aşık bir halk... Ülkesini her zaman savunmaya, bütün gücünü ortaya koymaya hazır bir halk" değerlendirmesinde bulundu.

Muhabir: Emrah Oktay