Ziraat Türkiye Kupası G Grubu’nda salı günü Galatasaray’ı konuk edecek olan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, galibiyete odaklandı.

Galatasaray maçına yoğun tempoda çalışan Diyarbakır temsilcisinde oyuncular, zorlu mücadeleden zaferle ayrılacaklarını iddia ettiler. Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor kalecisi Levent Taşkın, Galatasaray maçıyla ilgili olarak, "Diğer maçlar bizim için nasıl önemliyse Galatasaray maçı da bizim için o kadar önemli. Yıllardan sonra ilk defa büyük bir takım Diyarbakır’a gelecek. İnşallah güzel bir oyunla Diyarbakırlılara sportmence bir maç izlettireceğiz. Galip de gelirsek süper olur” diye konuştu.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Kaptanı Şehmuz Özer ise Galatasaray’ın 3 büyük takımlardan bir tanesi olduğuna dikkat çekerek, “Tabi ki bizim için zor olacak. Her maça tabi ki puan için çıkıyoruz. İnşallah bütün arkadaşlarım bu maç için elinden geleni yapar, istediğimiz sonuçları alırız, yolumuza devam ederiz” dedi.

Tecrübeli futbolcu Barış Ataş da, “Ziraat Türkiye Kupasında gitmek istediğimizi yere kadar gitmek istiyoruz. İnşallah Diyarbakır halkına iyi bir maç izletiriz” temennisinde bulundu.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan ise Galatasaray veya Eskişehirspor’dan birini sarf dışı bırakarak gruptan çıkmayı istediklerini vurgulayarak, “Biz hep kendi oyunumuzu oynarız. Rakiplerle ilgili analizler yapamayız. Bizim futboldaki hedefimiz kendimiz neler yapabiliriz. Rakiplerimizin yapacakları bizi fazla ilgilendirmiyor” dedi.

MAÇIN BİLETLERİ SATIŞA SUNULDU”

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor - Galatasaray maçı 23 Aralık Salı günü saat 17.00’de Diyarbakır Atatürk Stadı’nda oynanacak. 30 ve 50 lira olan maçın biletleri Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Ana Hizmet Binası’ndaki merkezinde satılıyor.