Ziraat Türkiye Kupası’ndaki Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor-Galatasaray maçının 23 Aralık Salı akşamı oynanacağı açıklandı. Kapalı ve numaralı tribünleri davetlilere ayıran Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor yönetimi, diğer tribünler için bilet fiyatlarını 30 ve 50 lira olarak belirledi.

Diyarbakırspor’un Süper Lig’den düştüğü 2009-2010 sezonunun ardında 5 yıllık aradan sonra Galatasaray’ın gelişi kentte heyecan yaşatırken, Ziraat Türkiye Kupası G Grubu’nun 3. haftasına ait Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor-Galatasaray karşılaşmasının 23 Aralık Salı günü oynanacağı bildirildi. Akşam oynanacak maçın başlama saati için maçı naklen yayınlayacak olan kanalın kararı bekleniyor.

İl Spor Güvenlik Kurulu’nun kararı gereği sadece 4 bin 600 kişinin alınacağı tribünlerde kale arkası 30 lira ve maraton da 50 liradan satılacak. Biletlerin maçın başlama saatinin açıklanmasından sonra hafta sonundan itibaren Büyükşehir Belediyespor tarafından ilan edilecek noktalarda satışa sunulması bekleniyor.

KAPALI TRİBÜNE ÖZEL FİYATLA DAVETİYE SATILACAK

Kapalı ve numaralı tribünler için bilet fiyatı açıklamayan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor yönetimi, bu tribünlere davetiye usulü ile özel rakamlarda iş adamlarını ve maddi durumu iyi olan sporseverleri almayı planlıyor.

Bu arada takımı Eskişehirspor’la deplasmanda oynanan kupa maçında yalnız bırakmayan gurbetçi taraftarlara teşekkür edildi. Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’un açıklamasında taraftarların bu tutumunun takdire değer olduğu ifade edildi.