Türk boks tarihinin ilk profesyonel boks antrenörü Bülent Başer, başarıya doymuyor. Türk antrenörle aynı galada dört boksör birden onunla ringe çıkmak istiyor.

31 Ekim tarihinde Almanya’nın Cuxhaven kentinde EC Boxpromotion tarafından düzenlenecek olan boks galasına dört boksör birden çıkaracak olan Türk antrenör Bülent Başer, büyük bir başarıya imza atacak. Avrupa’nın bir numaralı spor kanalı Eurosport tarafından onlarca ülkeden naklen yayınlanacak olan galada, Türk antrenör ağırsıklette dünyanın zirvesine tırmanan Rumen Christian Hammer’i ringe çıkararak büyük bir başarıya imza atacak. Bülent Başer’in şimdiki hedefi daha önce Avrupa şampiyonluğuna taşıdığı Christian Hammer’i dünya şampiyonu Klitschko’nun karşısına çıkarmak. Başarılı antrenör, bugüne kadar Klitschko’nun karşısına üç kez boksör çıkarmayı başararak büyük bir başarıya imza attı.

DÜNYA BOKSÖRLERİ ONUNLA ÇALIŞMAK İÇİN YARIŞIYOR

Bülent Başer, dört boksör birden ringe çıkarmanın kendisi ve Türk boksu için büyük bir onur olduğunu vurgulayarak, ’’Tabi ki uluslararası arenada başarılı boksörlerin bir Türk antrenöre güvenerek çalışmak için seçmeleri büyük bir onurdur. Demek ki dünya boks arenasında iyi bir isim ve imaj yapmışız. Boks dünyasında belirli bir güven sağlayarak, dünya çapında isim yaptık bu ülkemiz için de büyük bir reklamdır. Bunların yanı sıra, İsveç’ten Adrian Granate ve Sven Sornling, ve Almanya’dan Toni Cezar’da benimle birlikte ringde olmaktan ve antrenmanlar yapmaktan büyük zevk alıyorlar, bizi seçiyorlar. Benim antrenman alanında kendime ait geliştirmiş olduğum tekniklerimi öğrenerek kendilerini geliştirmek istiyorlar" diye konuştu.