PTT 1. Lig’in 12. haftasında 7 Aralık Pazar günü saat 13.00’da Elazığ Atatürk Stadyumu’nda oynanacak Elazığspor-Giresunspor maçının biletleri satışa çıktı.

PTT 1. Lig’de mücadele eden Elazığspor’un, evinde Giresunspor ile oynayacağı karşılaşmanın biletleri satışa çıktı. Elazığ Atatürk Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmasının bilet fiyatları; kale arkası ve misafir tribün 2, maraton 5, kapalı 10 ve VIP tribün 20 lira olarak belirlendi.

Elazığspor Kulübü’nden yapılan açıklamada, "Elazığspor - Giresunspor karşılaşması için bilet satın almak isteyen taraftarlarımız, biletlerini Elazığ Atatürk Stadyumu’nda bulunan bilet gişelerinden, Gazi Caddesi’nde bulunan Batı Kitap Kırtasiye, Gazi İddia Bayi ve Passolig’in internet sitesi üzerinden satın alabilirler. Taraftarlarımız, satın almış oldukları kombine veya biletle ilgili detaylı bilgilere koltuk T.C. kimlik numarası yazıp 6033’e göndererek ulaşabilirler. Müsabakayı takip etmek isteyen yüzde 50 ve üzeri engelli taraftarlarımız, maçın oynanacağı gün bilet satış gişelerinden Passolig kartlarına bilet yüklemesi yaptırabileceklerdir. Maç günü Passolig kartı satışının yapılmayacak, Giresunspor maçı için bilet alan ama Passolig kartları kendilerine ulaşmamış olan taraftarlarımız, maç günü Elazığ Atatürk Stadyumu’nda bulunan bilet satış gişelerinden biletlerini teslim alabileceklerdir" denildi.