PTT 1. Lig’in 13. haftasında Alanyaspor ile karşılaşacak olan Elazığspor, hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan sportif direktör Mehmet Kaplan, Giresunspor maçı hakemi Erkan Engin’e 10 maç ceza verilmesi gerektiğini ifade etti.

PTT 1. Lig ekiplerinden Elazığspor, Alanyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor. Elazığspor Kulüp tesislerinde teknik direktör Ümit Özat yönetiminde akşam yapılan antrenmanda futbolcular teknik-taktik ağırlıklı çalışmalar yaptı. Antrenmana eşinin vefatı dolayısıyla Arjantin’de bulunan Franco Dario Cangele dışında tüm futbolcular katıldı.

Elazığspor Sportif Direktörü Mehmet Kaplan, Albimo Alanyaspor deplasmanından puan veya puanlarla dönmek istediklerini ifade ederek, “Önümüzde Alanyaspor maçı var. Giresunspor maçındaki hakem hataları bir yana 3 futbolcumuz da cezalı duruma düştü. Birol, Erdinç ve Bilica. Bu 3 oyuncumuzdan yoksun olarak Alanyaspor maçı hazırlıklarına başladık. Dün rejenerasyon antrenmanıyla hazırlıklarımıza başladık. Bugün de akşam antrenmanıyla hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. İnşallah Alanyaspor maçına kadar çok iyi hazırlanıp bu maçtan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Oradan puan veya puanlarla dönmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

“ERKAN ENGİN’E 10 MAÇ CEZA VERİLMELİ”

12. haftaya kadar 3 maçta bariz hakem hatası yapıldığını ve bu nedenle puan kaybı yaşadıklarını savunan Kaplan, “Elazığspor maçlarına hakem gönderirken daha dikkatli olunmasını istiyoruz. Elazığspor’un emekleri boşa gidiyor. 7 gün 24 saat çalışıyoruz, çabalıyoruz. Maalesef hakkımız yeniyor. Futbol federasyonu bu konuda daha dikkatli olmalı. İlla ki bir yaptırım olacaktır Giresunspor maçını yöneten hakeme 3-4 maç veya 10 maç. Kaybolan puanlarımız ne olacak? Biz maçın hakemiyle ilgili sonucu merakla bekliyoruz ve bu işin takipçisi olacağız, Elazığspor camiası olarak. Ligin 12. haftasına geldiğimizde 3 maçımız bariz hakem hataları nedeniyle aleyhimize sonuçlandı. Bu anlamda da puanlarımız çalınmıştır. Lütfen herkes daha dikkatli olsun. Türk futbolu bu şekilde bir yere varamaz. İnsanların daha adaletli olmasını istiyoruz. Çünkü ortada bir çaba var. İnşallah bu hafta oynayacağımız Alanyaspor maçından istediğimizi alır ve bugünleri unuturuz” dedi.