Elaziz Belediyespor dış transferde anlaşmaya vardığı 9 ve iç transferde yeniden anlaştığı 8 futbolcu için imza töreni düzenledi.

TFF 3. Lig 3. Grup’ta yeni sezonda mücadele edecek olan Elaziz Belediyespor’da anlaşmaya varılan teknik heyet ve futbolcularla sözleşme imzalandı.

Elaziz Belediyespor Kulüp Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Elaziz Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Toprak ile yönetim kurulu üyeleri, futbolcular katıldı.

Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a verdiği destekler nedeniyle memnuniyetini dile getiren Kulüp Başkanı Ahmet Toprak, "Bu sezon iç transferde 8 arkadaşımızla devam kararı aldık, 9 yeni arkadaşımızla anlaşmaya vardık. Bugün de bir imza töreni düzenliyoruz. Dış transferde eksiklerimiz henüz var. Onları da teknik heyetimizin raporuna göre gidereceğiz. Geçen sezon 3. Lig’de mücadele ettik. İyi de bir sezon geçirdiğimize inanıyorum. İnşallah bu sezon biraz daha temkinli davranarak, daha iyi bir başlangıç yapıp hedefe varacağız" dedi.

Elaziz Belediyespor’u 2014’de sıfırdan kurduklarını anımsatan Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, "Amatörle başladık. BAL’a çıktık, daha sonra 3. Lig’e yükseldik. Geçen sezon hedefimiz 2. Lig’e çıkmaktı ama olmadı. 90 artılarda play-off şansımızı kaybettik. Bu yıl da hedefimiz şampiyonluktur. Play-offa kalarak değil, direkt şampiyonluktur. Geçen seneden kalan futbolcularımız bilirler. Öyle maçları kaybettik ki, saçımızı başımızı yolsak yeridir. O maçları kaybederken de futbolcu arkadaşlar veya teknik heyet nasıl olsa önümüzde maçlarımız var, bu uzun süreçte açığı kapatırız diye düşünmüşlerdi. Ancak bu böyle olmuyor. Biraz önce başkanımızla da görüştüm. Bu yıl biz ilk yarıda kendi varlığımızı hissettireceğiz. İşimizi ikinci döneme bırakmayacağız” şeklinde konuştu.

Futbolcular ve teknik heyetten ricada bulunan Başkan Yanılmaz, “Her maçı final gibi oynamamız lazım. İlk maçtan başlamamız lazım. Zaten bir müddet sonra çıkacak takımın rengi belli olur. Siz her maça çıktığınızda 1-0 önde başlarsınız” ifadelerine yer verdi.

Daha sonra Teknik Sorumlu Hacı Arif Turgut ve Yardımcı Antrenör Ümit Hatipoğlu sözleşme imzaladı. Ardından da Kırmızı-lacivertli ekibin dış transferde anlaşmaya vardığı, Kaleci Engin Olgun, Stoper İsmail Türkaslan, sağ bek Doğancan Akkaya, ön libero Çağlayan Alpsatan, sağ kanat Furkan Dumlu, forvet Muhammed Ali Aydın, kaleci İbrahim Erbaş, ön libero Senad Sancak ve forvet Volkan Serim’le mukavele imzalandı.

Elaziz Belediyespor ayrıca iç transferde, Emrah Yollu, Okan Sarı, Ekrem Aydemir, Nihat Apaydın, Volkan Çekiç, Onur Anıl, Furkan Camcı ve Adnan Kızılgöz ile sözleşme yeniledi.