6-12 Şubat 2012 tarihleri arasında Antalya Alanya da Büyükler Türkiye Taekwondo Şampiyonası yapıldı. Şampiyonada yapılan Seranomi töreninde Taekwondo Federasyonu Başkanı Metin Şahin 2011 yılı içinde Taekwondo’da başarılı alt yapı çalışmaları başarılı sporcu yetiştirmeleri  ve 2011 yılının en Centilmen Antrenörü olarak Karaman Performans Spor Kulübü Antrenörü Ali Can Yılın Antrenörü şeçilerek Federasyon Başkanı tarafından Plaket verilerek ödüllendirildi.

Konu ile ilgili bilgi veren Antrenör Ali Can Türkiye’de 4 Bine yakın Taekwondo Antrenörü bulunmakta Federasyon başkanlığınca  böyle bir ödüle layık görmeleri beni gururlandırmıştır. Bugüne kadar uyguladığımız disiplinli düzenli ve sporcularım ile sevgi saygıya dayalı doğru iletişim ile yaptığımız gayretli antremanlar ile Karaman ilimize Avrupa şampiyonluğu dahil bir çok Dünya Avrupa madalyaları ve Türkiye Şampiyonlukları kazandırdık.

2012 yılınada Ayşegül Funda Alp ile Türkiye şampiyonluğuyla başladık ve sporcumuz 3-4 Nisan’da Almanya Münih şehrinde Uluslar arası şampiyonaya Milli Takım da katılarak akabinde Nisan ayı içerisinde yapılacak Gençler Dünya Şampiyonasına katılacaktır Avrupa Şampiyonluğundan sonra Karaman İlimize Dünya şampiyonluğunu getirmeyi çok arzuluyor ve inanıyoruz. Karaman halkımızın bu başarılı sporculara sahip çıkacağına inanıyor saygılarımı sunuyorum dedi.