Bağcılar Engelliler Atletizm Takımı sporcuları Şanlıurfa’da düzenlenen 4’üncü Göbeklitepe Yarı Maratonu’ndan 6 madalyayla birlikte döndü.

Bağcılar Engelliler Atletizm Takımı, Şanlıurfa’da düzenlenen 4. Göbeklitepe Yarı Maratonu’nda katıldı. Yurt içinde ve yurt dışında düzenlenen turnuvalarda madalyalar kazanan takım, 4’üncü Göbeklitepe Yarı Maratonu’nda kıyasıya yarıştı. Yarışa iyi bir çıkış yaparak başlayan Bağcılarlı sporcu Hamide Kurt, sonuna kadar önde götürdüğü yarışta ipi göğüslemeyi başardı. Aynı takımdan Zübeyde Süpürgeci ile Naşide Cesur da ikinci ve üçüncülüğü paylaştı. Büyük bir heyecana sahne olan erkekler yarışında ise yine Bağcılar Belediyesi Engelliler Atletizm Takımı sporcuları ilk üçü paylaştı. Ömer Cantay ipi birinci olarak göğüslerken, Birol Kamar ikinci, Serhat Özbudak da üçüncü oldu.

“EMEKLERİMİZİN KARŞILIĞINI ALIYORUZ”

Engelli sporcuları başarılarından dolayı kutlayan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Sporcularımız yurt içinde ve yurt dışında katıldıkları yarışlarda başarılı olarak madalyalarla dönüyorlar. Onların başarıları bizi gururlandırıyor. Engelli sporcularımız kendilerine sunulan imkanları en iyi şekilde değerlendiriyorlar. Kendilerini tebrik ediyorum” dedi.